Zilele uşilor deschise la Serviciul Hidrometeorologic de Stat
       dedicate Zilei Mondiale a Apei şi Zilei Mondiale a Meteorologiei
 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, consemnată la 22 martie, şi Zilei Mondiale a Meteorologiei, celebrată pe 23 martie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) organizează în perioada 21-23 martie 2012 Zilele uşilor deschise pentru toate persoanele interesate.

Participanţii la acest eveniment vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu activitatea şi realizările subdiviziunilor SHS. De asemenea, vor putea vizita Staţia Meteorologică Chişinău, Centrul Naţional de Prognoze Meteorologice, Direcţia Hidrologie şi Centrul de Monitoring al Calităţii Apelor de Suprafaţă.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat este deschis spre colaborare cu instituţiile cointeresate, inclusiv cu cele de învăţămînt, oferind locuri pentru susţinerea practicii de producţie a studenţilor, locuri de muncă şi, nu în ultimul rînd, diferite vizite şi excursii ale studenţilor şi elevilor în subdiviziunile Serviciului pe parcursul anului de învăţămînt.

La Zilele uşilor deschise sunt invitaţi elevii, studenţii, profesorii, reprezentanţii instituţiilor de cercetare, autorităţilor publice locale, agenţilor economici, mass-media şi persoanele interesate.

Evenimentul este organizat în perioada 21-23 martie 2012 la sediul Serviciului Hidrometeorologic de Stat (str. Grenoble 134, et. 4).
 

 

Telefoane de contact:  (022) 77-36-11

(022) 77-35-11

 

  Rambler's Top100 liveinternet.ru: ïîêàçàíî ÷èñëî ïðîñìîòðîâ çà 24 ÷àñà, ïîñåòèòåëåé çà 24 ÷àñà è çà ñåãîäíÿ